Tarragon gives this recipe the flavour of a béarnaise without the calories!

Ingredienser:

  • 2 halve kyllingbryst, uten skinn og bein
  • ¼ teskje salt 1 spiseskje fersk estragon
  • 1,2 dl kyllingfond med lavt saltinnhold
  • 1 spiseskje Dijon-sennep

Tilberedelse:

Krydre kyllingen med salt og estragon. Spray stekespray i ei gryte med teflonbelegg. Kok kyllingen i 3 minutter på hver side på middels varme til den blir brun. Ta ut kyllingbrystene og legg til side på en plate. Fyll gryta med fond, rør opp alle biter som fester seg til bunnen. Tilsett kylling og rør. Kok til den er redusert og tykk, ca 3 minutter. Legg kyllingen tilbake i gryta og snu den for å dekke den med sausen.

Næringsinnhold per porsjon:

Kalorier Protein Fett Karbohydrat
150 28 g 3.5 g 0 g
Av | 2017-06-14T14:25:49+02:00 mars, 2016|Næringsrike måltidsoppskrifter|0 kommentarer

Om redaktøren:

Skriv din kommentar

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.