En kryddersterk favoritt fra Sør-Italia

Ingredienser:

  • 2 halve kyllingbryst, uten skinn og bein
  • Salt og pepper etter ønske
  • ½ rød løk, hakket
  • 6 hvitløksbåter, hakket
  • 1 spiseskje kapers
  • 2 spiseskjeer fersk basilikum eller 2 teskjeer tørket basilikum
  • ½ teskje tørket rød chili
  • 400 g stuede tomater
  • 2 røde paprikaer, hakket

Tilberedelse:

Krydre kyllingen med salt og pepper. Spray ei stor gryte med stekespray og brun kyllingen over middels varm, 3 minutter på hver side.

Flytt kyllingbrystene til en plate og sett til side. Tilsett de resterende ingrediensene i gryta og la koke i 10 minutter. Ha i kyllingen og væsken, øs saus over kyllingen. Sett på lokk og la koke i ytterligere 7 minutter, eller til kyllingen er myk og gjennomkokt.

Næringsinnhold per porsjon:

Kalorier Protein Fett Karbohydrat
242 30 g 3.5 g 24 g

Oppskriften er hentet fra http://vektkontroll.herbalife.no/

Av | 2017-06-14T14:25:49+02:00 mars, 2016|Næringsrike måltidsoppskrifter|1 kommentar

Om redaktøren:

One Comment

  1. Aidlen wollum 18. mars 2016 at 01:39 - Reply

    Flott med mange forskjellige sunne oppskrifter,lett og lage på kort tid for mange i en hektisk hverdag

Skriv din kommentar

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.